:: Breda

Breda FINQUES BREDA i FINQUES SANT FELIU DE BUIXALLEU sˇn dues empreses professionals i amb un llarg recorregut en el sector immobiliari, laboral, fiscal i d'assegurances. Portem mÚs de 25 anys.

Principalment la nostra activitat se centra en La Selva i el VallÚs Oriental, sobretot al voltant d'Arb˙cies, Riells i Viabrea, Hostalric, Breda, Riudarenes i Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari i Gualba. Responem als nostres clients amb informaciˇ i serietat en la realitzaciˇ de les seves transaccions immobiliÓries, en especialitats com : Breda / Finca Breda / Torres Sant Feliu De Buixalleu / Casas Sant Feliu De Buixalleu / Torres Sant Feliu De Buixalleu .

Treballem per a satisfer les necessitats immobiliÓries dels nostres clients, donant un bon servei de Breda, professional i eficaš, tant a les persones que busquen comprar o llogar una propietat com aquells propietaris que desitgin vendre-les.

Breda

Agra´m per endavant la seva atenciˇ, desitjant mitjanšant el nostre servei, fer-li la vida mÚs agradable, esperem rebre la seva visita o trucada, i que ens permeti ajudar-li a dur a terme la seva inversiˇ immobiliaria.
© 2007 FINQUES BREDA.   Tots els drets reservats
GETEC - Generación Tecnológica (programación de proyectos web, dominios y hosting)
 Powered by GETEC