:: Finca Breda

Finca Breda
FINQUES BREDA i SANT FELIU DE BUIXALLEU sˇn empreses professionals amb una llarga experiŔncia a la zona de mÚs de 25 anys. Coneixem molt bÚ en el sector immobiliari, fiscal, laboral i assegurances.

La nostra activitat se centra principalment en La Selva i el VallÚs Oriental, sobretot en la zona d'Arb˙cies, Sant Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea, Hostalric, Breda, Riudarenes, Sant Hilari i Gualba. Responem als nostres clients amb informaciˇ i serietat en la realitzaciˇ de les seves transaccions immobiliÓries, en especialitats com : Finca Breda / Inmobiliarias Breda / Apartaments Breda / Torre Breda / Torres Breda .

Treballem per a satisfer les necessitats immobiliÓries dels nostres clients, donant un bon servei de Finca Breda , professional i eficaš, tant a les persones que busquen comprar o llogar una propietat com aquells propietaris que desitgin vendre-les.

Finca Breda

Agra´m per endavant la seva atenciˇ, desitjant que mitjanšant el nostre servei li farem la vida mÚs agradable. Esperem rebre la seva visita o trucada, i que ens permeti ajudar-lo a dur a terme la seva inversiˇ immobiliaria.
© 2007 FINQUES BREDA.   Tots els drets reservats
GETEC - Generación Tecnológica (programación de proyectos web, dominios y hosting)
 Powered by GETEC