:: Finca Rústica Breda

Finca Rústica Breda
FINQUES BREDA i FINQUES SANT FELIU DE BUIXALLEU són dues empreses professionals i amb un llarg recorregut en el sector immobiliari, laboral, fiscal i d'assegurances. Portem més de 25 anys.

La nostra activitat se centra principalment en La Selva i el Vallés Oriental, sobretot en la zona d'Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea, Hostalric, Breda, Riudarenes, Sant Hilari i Gualba. Responem als nostres clients amb informació i serietat en la realització de les seves transaccions immobiliàries, en especialitats com : Finca Rústica Breda / Torres Breda / Casa Sant Feliu De Buixalleu / Casa Breda / Pisos Breda .

Treballem per a satisfer les necessitats immobiliàries dels nostres clients, donant un bon servei de Finca Rústica Breda , professional i eficaç, tant a les persones que busquen comprar o llogar una propietat com aquells propietaris que desitgin vendre-les.

Finca Rústica Breda

Agraïm per endavant la seva atenció, desitjant mitjançant el nostre servei, fer-li la vida més agradable, esperem rebre la seva visita o trucada, i que ens permeti ajudar-li a dur a terme la seva inversió immobiliaria.
© 2007 FINQUES BREDA.   Tots els drets reservats
GETEC - Generación Tecnológica (programación de proyectos web, dominios y hosting)
 Powered by GETEC