:: Pis Breda

Pis Breda
FINQUES BREDA i FINQUES SANT FELIU DE BUIXALLEU sˇn dues empreses professionals i amb un llarg recorregut en el sector immobiliari, laboral, fiscal i d'assegurances. Portem mÚs de 25 anys.

Principalment centrem la nostra activitat en La Selva i el VallÚs Oriental, sobretot en la zona d'Arb˙cies, Riells i Viabrea, Hostalric, Breda, Riudarenes i Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari i Gualba, responent als nostres clients amb informaciˇ i serietat en la realitzaciˇ de les seves transaccions immobiliÓries, en especialitats com : Pis Breda / Apartament Breda / Casa Breda / Finca R˙stica Sant Feliu De Buixalleu / Finques R˙stiques Breda.

Treballem per a satisfer les necessitats immobiliÓries dels nostres clients, donant un bon servei de Pis Breda , professional i eficaš, tant a les persones que busquen comprar o llogar una propietat com aquells propietaris que desitgin vendre-les.

Pis Breda

Agra´m per endavant la seva atenciˇ, desitjant que mitjanšant el nostre servei li farem la vida mÚs agradable. Esperem rebre la seva visita o trucada, i que ens permeti ajudar-lo a dur a terme la seva inversiˇ immobiliaria.
© 2007 FINQUES BREDA.   Tots els drets reservats
GETEC - Generación Tecnológica (programación de proyectos web, dominios y hosting)
 Powered by GETEC